Bov Kro I/S

Telefon: 74 67 13 32 • Mail: info@bovkro.dk

Vi modtager gavekort fra: ​

Åbningstider - køkken

Mandag - lørdag

17:00 - 21:00

Søndag

 er restauranten kun åben for forudbestilte selskaber.

Ala Carte

Foretter​

Rejecocktail

Nordsørejer på sprød salat, pyntet med kaviar og citron

Shrimp cocktail 

Kr. 75​

Røget laks

Med flødestuvet spinat.

Smoked salmon served with stewed spinach.

Kr. 73​

Gravet oksemørbrad

Serveres med rucolasalat, balsamico og revet ost

Marinated beef tenderloin –” Carpaccio”. 

Kr. 79

Hummersuppe

Lobster soup

Kr. 80​

Hvidløgs ristede tiger rejer

I flødesauce, serveres på sprød salat.

Garlic roasted tiger prawn´s in cream sauce

Kr. 95​

Seranoskinke

Serveres med oliven, pesto og parmesan

Serrano olives, pesto and parmesan

Kr. 80​

Hovedretter​

Mørbradgryde

Med bacon, cocktailpølser, løg og champignon i paprikasauce, serveret m/ pomfritter eller ris

Tenderloins of pork in paprika sauce with sausage, bacon onion. mushrooms served with rice or French fries

Kr. 165​

Wienerschnitzel

Af kalveinderlår, ærter, brasede kartofler, og wienerdreng

Wiener schnitzel weal in breading with peas and fried potatoes

Kr. 195​

Dansk bøg - 300 g.

Af hakket oksekød, serveret med bløde løg, brun sovs, hvide kartofler og rødbeder

Minced beef steak – 300 g white potatoes, fried onions and pickled beetroot

Kr. 160

Bov burger

Stor hjemmelavet burger

Bov hamburger big hamburger with french fries and home-made dressing

Kr. 135​

Herregårds bøf - 300 g.

Af hakket oksekød, serveret med pomfrits, ærter og bearnaisesauce

Minced beef steak – 300 g with french fries, peas and sauce béarnaise

Kr. 170​

Cæcarsalat

Hjertesalat, med kylling, brødcrutoner, parmesan og cæcardressing.

Caesar salad – romaine lettuce, chicken breast, parmesan cheese and crouton.

Kr. 145​

Hovedretter 2​

Steak bearnaise "Ribeye"

Servers med, pomfritter, Bagt tomat, champignon samt bearnaisesauce

Steak Bearnaise Ribeye Served with baked tomato, champignon, french-fries and sauce Béarnaise

Kr. 230​

Flamberet krondyr medaljoner

Servers med årstiden grøntsager, kartoffel kroketter og skysauce

Flamed venison fillet with Potato croquettes season vegetables and gravy

Kr. 235​

Lamme krone

Servers med årstiden grøntsager, kartoffel kroketter og skysauce

Rack of Lamb with Potato croquettes season vegetables and gravy

Kr. 235

Bagt laks

Servers med Hollandaisesauce hvide kartofler og grøntsager

Baked Salomon with boiled potatoes, vegetables and sauce hollandaise

Kr. 179​

Flamberet pebersteak

Servers med, pomfritter stegte grøntsager og pebersauce

Flamed pepper steak pan-fried vegetables, french-fries and peppercorn sauce.

Kr. 230​

Bearnaisesauce​

Kr. 30​

Pebersauce​

Kr. 25​

Pomfritter - lille

Kr. 25​

Pomfritter - stor

Kr. 50​

Desserter​

Pandekager

Med vaniljeis​

Pancakes with vanilla 

Kr. 75​

Chokoladekage

Med flydende kærne Serveres med vaniljeis og flødeskum

Chocolate cake served with vanilla ice and whipped cream

Kr. 75​

Kroens is tallerken

Is med frugt og flødeskum

The Inn`s Ice-cream

Kr. 75

Vaniljeis

Med chokolade sauce

Vanilla ice cream with chocolate sauce 

Kr. 75​

Crêpes Suzette

Pandekager vendt i appelsinsauce med mandler, flamberet i Grand Marinér

Crêpes Suzette Flamed pancakes with Almonds in orange sauce

Kr. 115​

Småkager

Danish Cookies

Kr. 20​

Sønderjysk æblekage

Appel cake Danish stile

Kr. 60​

Se nogle af vores historier her

Kontaktoplysninger

Bov Kro I/S

Hærvejen 25

6330 Padborg

Tel: 74 67 13 32

Mail: info@bovkro.dk

CVR: 32483550

Åbningstider

Mandag - lørdag:

17:00 - 21:00


Søndag:
Søndag  er restauranten kun åben for  forudbestilte selskaber.​

Persondatapolitik

Restaurant

Vores dygtige køkkenchef har sammensat et spændende spisekort, hvor der lægges vægt på friske råvarer og gode smagsoplevelser.