Aften menu kort
Forret:
Solæg 25,-
med sennepsdressing og syltede rødløg
Sprød Serranoskinke 95,-
med granatæblekerner, kalamata oliven, tomat,
hjertesalat, vinaigrette
Cæsarsalat 68,-
Hjertesalat, brødcroutoner, parmesan
og cæcardressing
laksecarpaccio 88,-
med syltede tomat, dildmayo, friteret kapers
og rucola
Hovedret:
Mørbradgryde 188,-
Med bacon, cocktailpølser, løg og champignon i paprikasovs, serveret m/ pommes frites eller ris.
Wienerschnitzel 228,-
Af kalveinderlår, ærter, brasede kartofler, og wienerdreng
Dansk bøf – 300 g 198,-
Af hakket dansk oksekød, serveret med bløde løg, brun sovs, hvide kartofler og rødbeder
Bov Burger 158,-
af hakket dansk oksekød, sprød salat, syltede agurker,
tomater, ost, bacon, løgringe
Estragonmayo i brioche-bolle. Her til pommes frites med aioli
Bagt Laks 198,-
Med souté af kål og grøntsager efter sæsonen,
Fiskecremesovs og danske kartofler
Herregårds bøf – 300 g 198,-
Af hakket oksekød, serveret med pomfritter, ærter
og bearnaisesauce
Cæcarsalat 158,-
Hjertesalat med kylling, brødcrutoner, parmesan og cæcardressing
Steak bearnaise 238,-
Striploin 300g servers med pommes frites, stegte tomater, champignons og bearnaisesauce
Linsebøf 168,-
Med tomat sovs, sæsons grøntsager og danske kartofler
Tilbehør
Bearnaisesauce 30,-
Pommes frites – lille 25,-
Pommes frites – stor 50,-
Cæsarsalat 30,-
Aioli 20,-
Dessert:
Pandekager med vanilje-is 78,-
Hjemmelavet nøddekurv 88,-
med frugt og is
Hjemmelavet islagkage 88,-
Sønderjysk æblekage 68,-
Æblegrød, makroner, flødeskum og ribsgele