Aften menu kort
Forret:
Hjemmelavet graved laks 88,-
Med syrnet fløde skilt med grøn olie, salat,
syltede tomat
Cæsarsalat 68,-
Hjertesalat, brødcroutoner, parmesan
og cæcardressing
Lakse rose 88,-
Røgt laks, sprød salat, rejer i dildcreme og citron
Hovedret:
Mørbradgryde 178,-Med bacon, cocktailpølser, løg og champignon i paprikasovs, serveret m/ pommes frites eller ris.
Wienerschnitzel 218,-
Af kalveinderlår, ærter, brasede kartofler, og wienerdreng
Dansk bøf – 300 g 188,-
Af hakket oksekød, serveret med bløde løg, brun sovs, hvide kartofler og rødbeder
Bov Burger 148,-
Med dansk hakket oksekød, sprød salat, syltede agurker,
tomater, ost, bacon, løgringe
Estragonmayo i brioche-bolle. Her til pommes frites med aioli
Bagt Laks 198,-
Med souté af kål og grøntsager efter sæsonen,
Fiskecremesovs og danske kartofler
Herregårds bøf – 300 g 188,-
Af hakket oksekød, serveret med pomfritter, ærter
og bearnaisesauce
Minced beef steak – 300 g with French fries, peas and sauce béarnaise
Cæcarsalat 158,-
Hjertesalat med kylling, brødcrutoner, parmesan og cæcardressing
Steak bearnaise 268,-
Servers med pommes frites, stegte tomater, champignons og bearnaisesauce
Linsebøf 168,-
Med tomat sovs, sæsons grøntsager og danske kartofler
Tilbehør
Bearnaisesauce 30,-
Pommes frites – lille 25,-
Pommes frites – stor 50,-
Cæsarsalat 30,- Aioli 20,-
Dessert:
Pandekager med vanilje-is 78,-
Hjemmelavet vaniljeparfit kugle78,-
Med chokoladesovs
Sønderjysk æblekage 68,-
Æblegrød, æblerasp, flødeskum og ribsgele