Bov Kro

Telefon: 74 67 13 32 • Mail: reception@bovkro.dk

Vi modtager gavekort fra: ​

Åbningstider Køkken

Mandag - lørdag

Frokost 12:00 - 15:00 

Aften ​17:00 - 21:00 

Søndag                                                LUKKET

Seværdigheder

​I sommerhalvåret er der guidede oplevelser i hele området.

Se mere på visitaabenraa.dk eller i ferieguiden som du finder i kroens foyer.

Værd at se i området

Frøslevlejren

Ca. 3 km fra kroen ligger Frøslevlejren, der oprindeligt var bygget til at huse ca. 1500 fanger under den tyske besættelse i anden verdenskrig. Her kan du komme tæt på historien om tysk overvågning, dagligliv i fangelejren samt deportationerne til tyske kz-lejre. Det er vesteuropas eneste intakte fangelejr fra den tid.​

Gendarmstien

Ca. 1 km fra kroen kan man komme på gendarmstien. På i alt 74 km går denne berømte spadsere- og delvis cykeltur fra Padborg til Høruphav langs Flensborg Fjord.

Gendarmstien hører til blandt landets få helt kystnære vandreruter og det er ingen overdrivelse at hævde, at det er en af de smukkeste vandreruter i Danmark.

Danfoss Universe

Ca. 40 km fra kroen har Danfoss oprettet en park, hvor man kan opleve naturens kræfter på egen krop, lege med spændende teknik og videnskab, og forundres over gådefulde fæmomener.

Gråsten Slot

Ca. 20 km fra kroen ligger slottet med sin engelsk inspirerede park med 40.000 forskellige blomster og planter, og man må færdes i parken, når den kongelige familie ikke er på ophold.

Oldemorstoft

Lokalhistorisk museum med skiftende udstillinger om landbruget og grænselandets historie. Indrettet i den gamle gård med levn fra 1452 og tre moderne pyramidebygninger.

Bov svømmehal

I gåafstand (5 minutter) ligger Bov Svømmehal. Den består af et 25 meter bassin med udspring fra 1 og 3 meter vippe samt et øvebassin på 12,5 x 6 meter. Der er gratis legeredskaber og svømmebælter til børnene. 
I omklædningerne er der sauna. Svømmehallen har konstant tilsyn af livreddere i den almindelige åbningstid. Cafémiljø med kiosk, salg af slik/is, kaffe/kolde drikke og svømmetilbehør/badetilbehør.

Frueskov lystfiskersø

Knap 9 km fra kroen ligger Frueskov Lysfiskersø. Lystfiskersøen har det hele: Natur, faciliteter og masser af fisk. Der er Put and take til rimelige priser pg Åbent 04-24 året rundt. Grejbutik med udlejning, børnesø og fine faciliteter. Kyndig og venlig vejledning, Daglig udsætning 1 til 5 gange.

Kobbermølle Museum

Ca. 4 km fra kroen, lige på den anden side grænsen, ligger et populært udflugtsmål for et større antal busselskaber og enkeltturister fra hele Danmark. Her grundlagdes omkring år 1600 en af de ældste og til tider største industrivirksomheder i det danske monarkis område. De velbevarede, over 300 år gamle arbejderboliger i Nyboder-stil og museet formidler levende historie i form af antikke kobber- og messingvarer fra fabrikken, samt tidligere tiders produktions- og leveforhold i et autentisk miljø.

Padborg Park

10 km væk ligger Padborg Park, som er stedet hvor adranalinen får frit løb. Padborg Park er Danmarks længste motorbane. Anlægget bruges dagligt til køretekniske kurser, biltest, motorcykeltest, events- og sportslicenskurser samt motorsport tre dage ugentligt. Motorsportsbanen er 2.150 meter lang og 12 meter bred. Der er fire højresving, fem venstresving og en chikane.

Mekanisk museum Sønderjylland

Her kan man se veteran-traktorer, biler, knallerter, hestevogne, landbrugsmaskiner, gamle redskaber og modeller.
Endvidere har vi indrettet en gammel smedie og en Hollandsk "Oldemorsstue". 
I det smukke cafeteria kan man få sig en forfriskning af forskellig art.

Historiecenter Dybbøl Banke

30 km. fra Bov ligger Historiecenter Dybbøl Banke, hvor du træder du direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Du bliver selv en del af dramaet, og du får ny viden om et af Danmarkshistoriens vigtigste slag.

Se nogle af vores historier her

Kontaktoplysninger

Bov Kro

Hærvejen 25

6330 Padborg

Tel: 74 67 13 32

Mail: reception@bovkro.dk 

CVR: 44009439

Åbningstider køkken

Mandag - Lørdag:

Frokost 12:00 - 15:00
​Aften 17:00 - 21:00 


Søndag:
Lukket

Persondatapolitik